Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2011 17:52 - Жена Телец с асцедент Стрелец
Автор: ladydream Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6441 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Жената Телец е голяма жена, тя е солта на живота. Притежава повече нравствена и емоционална сила от много решителни мъже, както и достатъчно вяра в собствения си пол и възможности.

У нея са събрани ценните качества, които всеки мъж търси и рядко намира. Искрена и честна, тя никога не си служи с типичните женски номера и сълзи. Не понася празноглавите кокетки и не смята, че жената трябва да се прави на слаба, за да се наложи. Самата тя има собствено мислене и достатъчно ум, за да постигне каквото иска. Със стоицизъм посреща несгодите и ударите на съдбата. Понякога може да й причернее пред очите, но никога няма да избухне без повод. В живота търси истинския мъж, защото знае, че е истинска жена и се гордее с това. Ако не го намери или ако той не се окаже такъв, сама ще поеме кормилото на семейството и ще се справи. Скритата й воля и самообладание са толкова силни, че с тях би могла да спре препускащи коне.

Типичната жена Телец е спокойна, уравновесена, с чувство за мярка. Зад външността й обикновено се крие чувствена натура, която трудно би могла да бъде обуздана, ако не беше едно много добро за случая качество - да се самоограничава винаги и във всичко. Жената, управлявана от Венера, не е лицемерна. Тя е добронамерена и приема хората такива, каквито са. Умее да разбира човешките им слабости и грешки. Ако спечелите доверието й и станете неин приятел, то е за цял живот.

Жената Телец няма нищо против мъжът й да се заглежда по хубави момичета. Самата тя изпитва удоволствие да види добре облечено младо момиче с хубава фигура. За разлика от жената Лъв или Овен няма да избухва в дива ревност всеки път, когато съпругът й целуне по бузата обща приятелка или се възхищава на по-млада жена. Но нека той не прекалява с нейното търпение и толерантност и да не прекрачва границата. Разбере ли тя, че я мами, ще се превърне в истински дявол.

Тъй като е земен човек, жената Телец не се впечатлява от чисто духовните цели. Това не означава, че не е умна и интелигентна. Напротив, по ум се мери с най-будните. Просто не я интересува теорията на относителността и разните там абстракции. За нея от значение са здравият разум и способността да се разбират основите на всяка дисциплина. Няма никакво желание да чете сложни философски книги. Предпочита да мисли за полезни и практични неща. Затова в живота й обикновено всичко се развива закономерно и точно. Тя е чисто физическо създание. Сетивата й са изострени и извлича чувствено удовлетворение от всичко, което върши.

Жената Телец не обича изкуствени цветя. Нейните цветя са истински - от върбовите клончета и люляка през пролетта до хризантемите и далиите през есента. Може да си купи от ъгъла букетче зюмбюли или момина сълза - ей така, заради аромата. Обикновено използва екзотични, трайни парфюми. Но понякога предпочита дъх на измита коса и чиста кожа. Обича миризмата на прани чаршафи, на печен хляб, на окосена трева след пролетен дъжд, на запалена купчина есенни листа. Неприятните миризми не й понасят. Цветовете също действат на сетивата й. Нюансите на синьото и розовото я правят по-сговорчива. Тя има чувство за хармония. Ако иска, типичната жена Телец може да ви спечели само с умението си да готви. Нейната кухня е капан за всеки мъж. Самата тя обича вкусната храна.

Повечето жени, родени през май, имат музикална и артистична дарба или разбират от изкуство. Обичат да ходят на концерти и изложби. Привличат ги благозвучието и красивите гледки. Те се прехласват пред величието на природата. Едва ли има жена Телец, която да не обича да скита сред природата, да не прекарва спокойно почивните дни на село или да не обича да язди и да лови риба. Земята я примамва и тя откликва, като възторжено прегръща с ръце майката Природа. Практичността на тази жена се проявява и по отношение на облеклото. Дрехите й са удобни и семпли. Предпочита спортното облекло. С удоволствие носи скъпи костюми, стига да не са прекалено натруфени. Чувствената й природа обича меките плъзгащи се платове, които не дразнят кожата, тъй като има силно изострени сетива за допир.

Жената Телец ще бъде вашата сигурна опора. Има уравновесен характер, лоялна е и изисква същото от останалите. Създава около себе си обстановка на спокойствие и разбирателство. Може да не е красива, но е чаровна и хората я обичат. Присъствието й ще ви подейства отпускащо като гореща вана. Самата тя обича горещите вани с дъхави шампоани и сапуни. Ако живеете с такава жена, сами ще разберете, че тя не обича да й се противоречи, най-малкото пък пред хора. Освен това не обича да върши нещата през куп за грош. Не я карайте да бърза, защото това ще я ядоса, което няма да бъде от полза за вас.

Предизвикате ли я, може да ви покаже не бързо, а вихрено темпо. Родена е да бъде майка. Към бебето си е гальовна и грижовна, а то я търси непрекъснато. Когато детето поотрасне и трябва да формира характера му, става строга и взискателна. Понякога по време на юношеството, водена от своята упоритост и непреклонност, може да изгуби мярката и сама да наруши разбирателството си с децата. Не търпи непослушание, не понася мързела и немарливостта, тъй че те трябва да го имат предвид, за да не предизвикат гнева й. И не бива да пускат високо дивата си музика! Но тя ще ги научи на чувство за отговорност. С годините все повече ще се превръща в техен приятел и те ще запазят спомена за една сърдечна майка от ранните си години и приятен събеседник и изповедник с чувство за хумор от по-късните. Бавно, настойчиво и упорито жената, ръководена от Венера, гради щастието и сигурността на своето семейство. Тя не хленчи и не се оплаква от съдбата. Приема я такава, каквато е и знае, че сама ще съумее най-добре да планира живота си. Мързелът е последното качество, което може да й се припише. Работата не я плаши, независимо дали става въпрос за боядисването на къщата или за преписване на машина на служебни материали. Организирана и подредена, тя може да бъде незаменим помощник и да сложи на мястото му всяко нещо. Работи здраво, но има нужда от почивки, за да не капне. В състояние е да си ги осигури и наложи. Нейното чувство за стабилност не приема бързото забогатяване без здрава основа. Затова ще подтикне мъжа си да следва и ще го издържа през това време. Ще го кара да кани влиятелни хора на вечеря и ще бъде самата гостоприемност. Ако се наложи, ще взима и допълнителна работа. Но иска в един момент да има до себе си силен и преуспял съпруг.

Жената Телец не понася слабостта под каквато и да било форма и ще бъде нещастна с мъж, който няма дял в семейния бюджет. Тя очаква да бъде обезпечена. Учудващо е нейното търпение и издръжливост по отношение на болката. Емоционалните стресове не могат да я изкарат от равновесие. Жената Телец е предана майка и съпруга. С любов и нежност ще отгледа децата си, ще вдъхне вяра и надежда на мъжа, когато е сломен. В поведението й няма изненади и винаги може да се разчита на нея. Тя излъчва ред и сигурност, спокойствие и увереност.

В сърцето й има предостатъчно място и любов, за да посрещне в дома си непознати и роднини, а къщата й ще ви стопли, когато от бурята навън влезете в нейния уют.

по Линда Гудман


жена стрелец

Дружелюбното и откровено момиче от зодия Стрелец притежава вроден, неподражаем чар.

Винаги ще си бъде малко цапната в устата, защото приема света такъв какъвто е, дори когато го гледа през тези смешни очила с розови стъкла. Това е голяма дарба и тя трябва да й се признае. Жената Стрелец може да ви засегне, като ви заяви, че би й се искало да печелите повече, но след това ще допълни: „Разбира се, многото пари правят човека егоист.

Според мен е по-добре да си беден." Тази девойка никога няма да ви излъже. Тези момичета са известни с бурните си пристъпи на гняв. В повечето случаи тя предпочита да живее сама. Чувства се много независима, а и представителите на двата пола изпитват някакво странно безразличие към семейните връзки. На нея й е приятно да бъде закриляна, но не и командвана. В това отношение не прощава дори и на майка си. Жената Стрелец не би се отрекла от своята индивидуалност само заради някой мъж, но от друга страна й е неприятно да се отнасят с нея като с момиченце. Много момичета от тази зодия смесват приятелството с любовта. Тази жена е дръзка и открита в контактите си с мъжете и не се занимава с глупави игри от рода на „Отгатни чувствата и мислите ми." Онова, което тя чувства и мисли, напълно съвпада с думите и постъпките й. Непринудената й откритост може да предизвика недоразумения и дори бурни кавги, както и нараняване на чувствата, но при всички случаи духът й остава непоклатим. В тежки моменти тя вика на помощ юпитеровата си гордост и най-голямата й болка се превръща в безобидна смешка. Стрелците буйно се гневят, когато тяхната честност е поставена под съмнение. Независимо, че разсъждава логично, тя на моменти възприема интимния си свят като някаква приказна планета, на която не се знае кога ще пламне огън, който може и да я опари. Тогава тази юпитерова девойка се отдава на хладния разум и вече не желае да приема сериозни връзки. Започва да флиртува наляво-надясно и си изгражда репутация на студена и безчувствена жена. Подобно на мъжа Стрелец, жената също се решава трудно да се обвърже. В отношенията си с мъжете тя проявява безгрижие и не се поддава на условности. Тя е изключително честна и пряма, затова може да не се интересува много от репутацията си и да не зачита общественото мнение. Тя мисли, че нейният морал не търпи никакви критики и за нея единствено това е от значение. Всъщност дълбоко в душата си тя е доверчива като Дете. Наивните й възгледи за живота я правят лесна плячка за разни мошеници и авантюристи (подобна опасност съществува обаче само в областта на интимните отношения). Нейният ум не буди съмнение. Тя е интелигентна, досетлива и способна да се грижи за себе си. Сърцето й обаче е беззащитно. То често бива наранявано. Тя е малко непохватна. Жената от зодия Стрелец има невероятен апетит. Тя обича вкусна храна, хубаво вино, скъпи дрехи и предпочита да пътува в първа класа. Стрелците са екстравагантни по природа. Парите много много не ги интересуват и ще трябва доста време, докато осъзнаят цената им. Мнозина от тази зодия биват примамени от блясъка на сцената. Такива досадни дейности като бърсане и миене отегчават момичето от тази зодия. Току-що е оправила леглото и то пак е разхвърляно. Тази жена направо ненавижда домакинската работа. Ако си има свой собствен дом обаче, тя преодолява тази ненавист. Жената от този слънчев знак се нуждае от красота и чистота, за да бъде вярна на себе си. Тя съзнава, че ако не избърше пода, никой друг няма да го направи. Повечето жени от тази зодия нямат възторжено отношение към кухнята. Като нищо обаче може да измайстори някакъв изискан десерт, за да разведри настроението ви. Ако е наскърбена, езикът й може да стане твърде остър. Тази жена не е подходяща за замечтани и меланхолични мъже. Тъгата и меланхолията могат да я разболеят. По всяка вероятност децата ще я обожават. Тя ще им бъде приятелка и ще участва в игрите им. Щом преодолее страха си от голямата отговорност, ще се оправя с пелените и ежедневното къпане като истинска професионалистка. След като реши да усвои нещо, ще го върши със сръчност и грация. Тя ще дарява малките със своя весел оптимизъм. Те ще раснат с убеждението, че това е най-страхотната какичка, която са срещали. Тя е чудесна домакиня. Никой не може да забавлява гостите като нея. Ако я оставите да бъде господарка на душата си и да не я карате да се чувства вързана, вашата любима от зодия Стрелец ще ви възнагради тройно - с вярност, доверие и любов. Тази жена е непоправима идеалистка. Има една тайна, която може би никога не ви е споделяла: влюбила се е във вас още преди години, когато е била момиченце и си е пожелала да срещне някого при новолуние, да за му отдаде почтеното си сърце. В доста случаи си е мислела, че ви е открила, но се е разочаровала. Когато най-сетне сте се появили, тя ви е познала на мига, защото вие сте един мил клоун, мечтател като нея. Хванали сте я за ръка и сте я повели по пътя към звездите.

публикувано в:
www.horoskopa.com/index.php 



Гласувай:
6



1. анонимен - Лейди, да не е умряла циганката, ...
12.08.2011 19:08
Лейди, да не е умряла циганката, която Ви хвалеше, та Сте минали на самообслужване? :)))

П.С. Ами ако знаете зодия "Дева" какво чудо е - истински вулкан от таланти и положителни качества.

Конт ди'Кешелли
цитирай
2. aidriell - Emergency Situation
22.08.2011 01:07
Името ти ,адреса моля - пристигам да се венчая за теб начаса .
цитирай
3. ladydream - Куш, спорна и неуморна седмица! ...
22.08.2011 09:43
Куш, спорна и неуморна седмица! Почти винаги твоите коментари са написани така, че да провокират включването на оправдателната ми психика, а аз обяснения не дължа никому ;-)) Но ако толкова много те вълнува-самочувствието ми е вътрешно мотивирано, въпреки белезите на преживяното, които виждам в огледалото и въпреки че има достатъчно хвалбители...

Преди доста години се занимавах малко с астрология, но после отрекох всичко, сега съм вярваш реалист. Т.е. категорично има влияние на планетите и т.н., но ние определяме какво от дадеността ще развием и кое трябва да тушираме.Тези характеристики на Л.Г ми го посочи един колега и действително са доста верни и изчерпателни, затова ги публикувах, а не да си правя вятър. Имам достатъчно други качества ;-))) и трески, но да спрем по темата...Ще изглеждам докачлива, а не е така. Както казваше Шарлот от "Сексът и града": "Боклукът за една е съкровище за друга"-т.е. рано или късно всеки си намира майстора.

На самообслужване от всевъзможен характер минава всеки в различни периоди от живота си. И сам воинът е воин, нали. Човек се учи да оцелява и да си е самодостатъчен, такава е еволюцията...

С Деви-мъже съм общувала на приятелско ниво-нямам проблеми, готини са...Жените-не до там...
цитирай
4. ladydream - Аidriell, за мен или за Кушeл? ;-))
22.08.2011 09:46
Аidriell, за мен или за Кушeл? ;-))
цитирай
5. анонимен - За теб естествено нали ти си жената ...
22.08.2011 13:57
За теб естествено нали ти си жената телец -солта на живота
Какво чакаме още ?
Име адрес и пристигам с свещенника ? What are we still waiting for .....?????
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ladydream
Категория: Изкуство
Прочетен: 2008993
Постинги: 756
Коментари: 1052
Гласове: 5569
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930