Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2009 14:29 - Новите братчеди във властта - кой, кой е
Автор: karina19 Категория: Новини   
Прочетен: 20844 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 20.11.2009 18:51



ГЕРБ ще продължи традицията да се вкарват братовчедски кръгове във властта на Република България. Данните, с които разполага нашето аналитично звено до този момент са следните:
3.
4. Йонна Милчева Кирова – 4-та в листата на ГЕРБ в София 25 МИР е снаха на Киро Киров. Киров, който е собственик на "Киров Бош" и преди няколко месеца беше отвлечен и пуснат срещу 620 000 евро, е сред спонсорите на ГЕРБ. Киров и също е бил поканен от Болисов за участие в листата, но отказал като заявил, че снаха му е по-подходяща.
5. Водачът на листата на ГЕРБ в София област и вече депутат е Емил Делчев Димитров. Това е бизнесменът, който с фалшив подпис от Борисов се опита да присвои имот на стойност 14 милиона евро в престижния жк Стрелбище. Срещу този човек Софийска община официално води дело. ЕООД-то има едноличен собственик: друга фирма Симеон-2 ООД. 70% от нея държи Емил Димитров. Същият води листата на ГЕРБ в София-област.
Неговата компания Симеон – 2 взема Сида С от посредника по сделката в Стрелбище Петър Драшков. Той пък е брат на близкия до Бойко Борисов бивш заместник-шеф на ДАНС Иван Драшков.
Забавно е, че съдружник на Димитров във фирмата Симеон – 2 е Славян Теофилов. Известният черноморски хотелиер е трети в листата на Яневата партия РЗС за Бургаска област.
.....................................................

. В Кюстендил другите спорни имена на челни позиции в депутатските листи са две - Емил Гущеров и бившият шеф на кюстендилската митница Кирил Калфин. Дългогодишният шеф на митница "Кюстендил" Кирил Калфин пък бе уволнен от преди броени дни с мотив нередовни командировки. Самият Калфин обяви уволнението за политическо и заяви, че ще обжалва. Калфин е бил назначен през 1997 г. с политическата протекция на СДС, минал е през кръгове на НДСВ и БСП и "сега опитва да си купи бъдеще в ГЕРБ. Гущеров пък е близък и на шефа на автобусната фирма "Юнион Ивкони" Ивайло Костадинов, който бе замесен в скандала с разпределянето на линии в София, довел до оставката на зам.-кмета Велизар Стоилов. Регионален представител е на компанията, както и на Евроинс. Член на УС на волейболния тим на „Марек Юнион Ивкони". Бил е офицер. Емил Гущеров участва в митинг в подкрепа на Галеви, състоял се на централния площад. Голяма част от мероприятието бе предавано директно по бТВ, така че разгорещената защита, която Гущеров дадоха на братя Галеви и създадения от тях "европейски управленски модел", стана достояние на цяла България. Това му донесе конфилкти с централата на партията в София
.................................
===============================

..............................

Валентин Микев от Кюстендил е с потвърдена на две инстанции присъда, поради това, че е причинил смъртта на Пламен Янев Атанасов с пистолет в землището на село Горно Уйно.
Убиецът се опита да се оправдае с многото години оттогава, с неволността на акта си и даже негови хора предложиха на „19’” “да си бъдем полезни”, ако спрем или отложим материала за него.
Интересно обаче как ли се отнасят към смъртта на своя близък хората на погубения от ръката на Микев младеж. Вероятно също както тези на погубените от катастрофата, причинена от Максим Стависки, Петър и Мануела.
Между другото, адвокатът на Стависки - Явор Нотев, също стана депутат в новия парламент.
„19’” се оказа прав и в прогнозата си, че цял батальон офицери ще върне усещането за отдавна отминало време в парламента. Наред с агента на Държавна сигурност Божидар Димитров, в НС влизат полковници от МВР във Видин, Враца, Добрич, Русе, Хасково, Велинград, Пловдивска област, Плевен, Самоков, Ямбол, плюс сътрудници на ДС от Варна и други градове.
Към тях трябва да прибавим и няколко военни. Парламентарната група на полицаите и разузнавачите не е само от ГЕРБ. Към тях може да бъде добавен бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров, който влезе в сините редици.
От групата на Костов обаче отпадна най-страшният громител по въпросите на сигурността ген.Атанас Атанасов, което е немалка заплаха за новата власт.
Митничарите от времето на управлението на СДС, когато бяха митични куфарчетата с пари, които се разнасяха от границите към Раковски, също имат представител. Това е Кирил Калфин, назначен през 1997 г. за шеф на митницата Гюешево край Кюстендил. От същия край и също от ГЕРБ представител стана Емил Гущеров, който според в. Сега публично е подкрепил Галеви. Народният представител от Дупница е бивш офицер от армията.   
След като на уважавания скулптор Вежди Рашидов се наложи да кара автобуси към Кърджали, за да бъде избран за депутат, към артгрупата в новото Народно събрание се присъедини и рапър.
Маниака от Бургас е първият представител на гангстерската музика в историята на парламента. Въпреки обявената от Бойко Борисов воля за отстраняването му, бургазлията първо ще се закълне и ще встъпи в длъжност като депутат, а после вероятно ще напусне. Ще му се търси  място в изпълнителната власт, което е още по-опасно. На всичко отгоре той е само един от достата току-що изкласили студенти, които ще имат нелеката задача да пишат законите на държавата в новия състав на Народното събрание. А това всъщност е основната работата на депутатите.

 

И преди, и сега многократно споменаваният от медиите още преди вота нов народен представител Емил Димитров се оказа супер интересна личност. Избраният мажоритарно депутат от ГЕРБ притежава фирмата, която е съдена за фалшифициране подписа на Бойко с цел да вземе общински имот за 14 милиона евро в жк Стрелбище в София.
Официозът на новата власт в. Капитал в събота добави към досегашните данни следното: “Дни преди края на мандата  ръководената от БСП Държавна агенция по горите започна ударно да подписва концесионни договори за апетитни ловни участъци... Медикет, свързана с настоящия депутат от ГЕРБ и дистрибутор на Булгартабак Емил Димитров, взимат на концесия дивечовъдни участъци от горските стопанства край Етрополе за 15 години.”
И сега нещо още по-любопитно, участието на фирмата в сатанизираните лично от Бойко Борисов заменки на земи и гори: “Медикет е сред ударниците по замени, благословени от председателя на ДАГ Стефан Юруков и бившия аграрен министър НИХАТ КАБИЛ”.
Коментарите според нас са напълно излишни!!!
................................................
Дистрибуторите, с които "Благоевград БТ" има дългосрочен договор, са девет: "Симеон-2", ЕТ "Зора Д. Стоянов", "Бокородо" ООД, "Дафна Таб" ООД, "Леопард Трейдинг" ООД, "ЛП Корпорация" ООД, "Миртаб" ЕООД, "Спийдстар" ЕООД и "ТабакТрейдинг" ООД. Те имат равни квоти, които пласират на територията на цялата страна.

Оказа се обаче, че освен в производството на цигари частичен монопол има и в тяхното разпространение. Деветте фирми дистрибутори са в ръцете на група свързани помежду си хора, поне според данните в информационната система ДАКСИ. "Симеон 2" ЕООД е 100% собственост на Емил Делчев Димитров image , който участва в управлението на "Бороинвест" АД, собственост на "Бороинвест 98" АД. По една случайност едноличният търговец "Зора Делчо Стоянов" е собственост на Делчо Димитров Стоянов, който участва в "Бороинвест 98". Освен това Емил Димитров image притежава 2% от обявеното в ликвидация дружество "Слънчев бряг 2002". Там пък може да се види името на съдружника на един от собствениците на друг дистрибутор "Дафна Таб" ООД - Ангел Николов Пепелешев. Останалите участници в "Дафна Таб" са Дафина Атанасова Стаменова и Цветан Петков Христевски.

Търсенето на сложни връзки между някои дистрибутори е напълно излишно. Така например съдружниците на "Леопард Трейдинг" ООД - София и "Табак Трейдинг" са едни и същи. Това са Красимир Кирилов Синеварски, Христо Стоянов Арсов, Евгени Илиев Стамов. Собствениците пък на "Миротаб" ЕООД - Мирослав Димитров Праматаров, и на "Спийдстар" ЕООД - Георги Димитров Видолов, притежават едно дружество - "Арон" ООД.

Единствено "Л П Корпорация" ООД като че ли е извън голямото семейство. Съдружници в това дружество са Лиляна Иванова Моравенова и Пламен Петков Моравенов, който участва в управлението на "Горубсо Златоград", а то от своя страна е в ръцете на дружеството от структурите на бившата империя на "Мултигруп" - "Минстрой".
....................................................................................
1. Борисов все пак има двама дядовци - единия наистина е убит след 09.09.1944, но другия е бил голям комунист, баща му също, Борисов също...
2. Немога да преценя като полицай на какво ниво е Борисов, но като партиен строител е изключително слаб и състава на партията му е някаква сбирщина, с която как ще се оправя изобщо не ми е ясно. И не се прехласвайте пред Симеон Дянков - той явно е кадърен човек, но като знаев от къде идва и на какво е служил до момента, трябва под лупа да следим всеки негов ход.
3. Историята с Душана Здравкова е много показателна, но за нея не се шуми достатъчно. А и това, което тя сега изнася е едностранчиво. С нейния случай съм запазнат сравнително добре, защото добре се познавам с баща и по линията на репресираните. Значи последния е бил по лагери, считам го за много свестен човек, а баща му, т.е. дядото на Душана, е убит след девети като легионер. Е, щерка му като съдия има и приятели, и противници, разведена е с две деца, но добре се грижи за тях, участвувала е в инициативи за подкрепа на закъсали деца и т.н., а разпространяваните във Варна клюки за някакво лесбийско съдийско гнездо, към което причисляват и нея, според мен не са верни.
Но важното е друго - тя дълго време беше фаворитката на Борисов, оглавяваше сдружението ГЕРБ, което по замисъл трябваше да опосредства контрола на гражданското общество към партия ГЕРБ, но това не стана, а в крайна сметка тя беше елеменирана по формално неправилин начин. Само че тя сама си е виновна, защото вместо да се ориентира в истината за герберските истожрии и машинации, за които са я предупреждавали някои, включително и аз, тя доста време сервилничи и игра по свирката на някои от тях и най-вече на бившия полковник от ДС Павел Димитров
...............................................
...............................................
Любен Петров Татарски – депутат ГЕРБ-Благоевград – доскоро седесарски кмет, сега врътнал резбата в посока ГЕРБ. Около Татарски се разшумя покрай учреденото съвместно дружество с "Балканстрой" "Пирин Голф Холидейз Клуб". Фирмата е в прословутия списък на заменители на гори и успя да получи 520 декара гора в Разлог срещу гори в Черни Осъм и Белоградчик. Тази година общинският съвет в Разлог взе решение за теглене на 10 млн. лв. кредит за изграждане на многофункционална спортна зала в съдружие с "Балканстрой". С капитали на СиБанк "Балканстрой" вдигна хотела "Катарино Спа", банката отпусна пари и за строежа на ВЕЦ "Кресна 1" с участието на фирмата.
- Атанас Камбитов, водач на листата на ГЕРБ в Благоевград – Фирмите на Камбитов и син" и "Лес Инвест" са работили по един от проектите на CSIF - "Перун Лондж" в Банско. Основен изпълнител по този проект е фирма "Строймакс" на Константин Хаджигаев, лидер на ГЕРБ в Благоевград. Атанас Камбитов има дял и във футболен клуб "Пирин", управляван от Петър Байкушев. Фирмите на Камбитов и Байкушев "Камбитов и син" и "Монолитстрой - Чорбаджийски, Байкушев", бяха замесени в скандал през 2004 г. покрай износ на дървен материал.
.................................
 Красимир Петров – депутат от ГЕРБ - Варна. Работил е като военен лекар в базата „Тихина” по времето, когато създателите на ТИМ са били спецназовци там.

- Свилен Крайчев – депутат ГЕРБ – Варна. Също много близък на трибуквената групировка. Крайчев не се ползва с кой знае каква популярност, свързан е с фирмата „Юнимастърс Лоджистикс Груп”, откъдето според достоверни източници е изваден елегантно заради извършени не съвсем скопосани сделки. Свилен Крайчев е роден 24 октомври 1959 г. в Нова Загора. Завършва Висшето военноморско училище “Никола Й. Вапцаров” във Варна със специалност корабоводене. Трудовата му кариера започва като помощник-капитан ІІІ степен, след това е организатор в отдел “Агентиране и пазари” на Параходство “Български морски флот” и едновременно – в ПГУ на ДС, директор на агенцията за изпращане на морски кадри под чужд флаг “Промар”, съосновател и член на УС на Регионалната асоциация на корабните агенти и брокери, включително и неин председател от 2004 до 2007 г.


- Димитър Атанасов – депутат ГЕРБ – Варна. Шеф е на Асоциацията на концесионерите на плажове, която е изцяло под контрола на групировката ТИМ-Четири плажа в курорта Св. св. Константин и Елена получи едноименното търговско дружество, контролирано от варненската икономическа група ТИМ в началото на 2009. Същите търговски дружества стопанисваха плажовете и през последните десет години, показва справка в Националния концесионен регистър. Димитър Атанасов се занимава с дейности, свързани с водния транспорт, развлеченията и туризма. Фирмата му "Вимпел" ЕООД притежава и 5% от Консорциум Марина-Балчик, в която 60% са на "Св.Св. Константин и Елена холдинг". Въз основа на подписан Договор за покупко-продажба на акции от 13 ноември 2007 година, Св.Св.Константин и Елена холдинг АД придоби всичките пет броя поименни акции с номинал от 500 лева всяка в капитала на Консорциум Марина-Балчик АД, от акционера вече „Вимпел” ООД. След покупката на акциите , участието на Св.Св.Константин и Елена холдинг АД в капитала на дъщерното дружество Консорциум Марина - Балчик АД се увеличи от 60 на 65 процента.
................................................................

- Емил Радев – депутат ГЕРБ – Варна. Висше юридическо образование, Адвокат, Председател на групата общински съветници на ПП ГЕРБ-Варна в Общински съвет –Варна. Третият от групата депутати на ГЕРБ-Варна, който е много близък с ТИМ.

- Николай Костадинов – депутат ГЕРБ – Варна. Висше юридическо образование.Директор Дирекция” Обществен ред и контрол” в р-н Владиславово, гр.Варна. Районен ръководил на ПП ГЕРБ „ Владиславово”-гр.Варна, Член на Обл.УС на ПП ГЕРБ-Варна.
Партийната структура на ТИМ “Нашият град” участва на изборите за районни кметове и с общата номинация заедно с ПД “Социалдемократи” на Добромир Джиков за районен кмет на “Владиславово”, където Костадинов досега е бил шеф на Дирекция.

- Христо Христов – по прякор Христо Пицата – депутат от ГЕРБ – Велико Търново.
Областният лидер на ГЕРБ и шеф на Общинския съвет във Велико Търново Христо Христов, който има и месопреработвателно предприятие в Горна Оряховица, успешно пласира продукцията си на общинарите в железничарския град. Чиновниците получават колбаси от фирмата на Христов по линия на фонд “Социално, битово и културно обезпечаване”. Цялото ръководство в общината е на хората на Бойко Борисов. Освен заради суджуците на местния шеф на ГЕРБ в Горна Оряховица има брожения и заради шуробаджанашки назначения в общината.

- Мирослав Петков – депутат – ГЕРБ – Горна Оряховица.
Главният кадровик на ГЕРБ в града е шефът на местния парламент Мирослав Петков (ГЕРБ). Недоволство предизвиквало и поведението на зам.-кмета Добромир Добрев. От 1 май 2008 за пиар на община Горна Оряховица бе назначена негова приятелка. В листата, без да е избран за депутат участва на пета позиция Аспарух Бочев Стаменов, неуспял кандидат за общински съветник в Свищов на ГЕРБ. Той участва в неуспешната приватизация на завода за стоманобетонни конструкции и изделия в Свищов през фирма "Мултибет". Съдружник в нея е Павел Павлов, шеф на купения впоследствие от "Нове Индъстри" на Васил Божков завод. Несъмнено той ще поддържа добри контакти с депутатите от района и ще търси реализация на свои проекти в бъдеще. Силно корумпиран тип, той ще бъде проводникът на криминалните интереси сред великотърновските депутати на ГЕРБ.
Анатолий Великов Йорданов – депутат от ГЕРБ-Ловеч. Неговата сестра Йорданка е член на Висшия партиен съвет на БСП.

- Станка Лалева Шайлекова- депутат от ГЕР-Троян.Съпругът й е шеф на Пожарната в Троян и по ирония на съдбата е съвипускник на Бойко Борисов.

- Иван Димитров Иванов-депутат от ГЕРБ-Пазарджик. Водач на листата и мажоритарен кандидат на ПП ГЕРБ
Областен ръководител на ПП ГЕРБ – Пазарджик. Роден на 04.07.1948, в гр. Монтана. Завършва висше образование в Техническия Университет – гр. София, специалност Електроинженер. - Собственик на „Ирели” ООД. Собственик на две фабрики за дървени детски играчки в Пазарджик и Монтана. Доставчик на ИКЕА. Невероятен мошеник – подобие е на някогашния клоун Жорж Ганчев, в началото на 90-те години емигрира за известен период в САЩ, посещава Лас Вегас и засечен в престъпни действия там. Близък на бившия СДС депутат и кмет на Пазарджик Иван Колчаков.

Владислав Евгениев Димитров- Водач на листата на ПП ГЕРБ
Роден на 20.10.1978 г. Завършва висше образование – Икономика на предприятието и Публична администрация. Член на НИС на Предприемачи ГЕРБ. Син на собственика на „Колхид метал” АД Евгени Петров, който е много близък с досегашния областен управител на Перник от БСП Иван Димитров. Произхода на парите на фирма „Колхида метал”, която управлява са с кърваво червен произход от разграбването на СО „Металснаб”, иначе как ще си обясним дългогодишното присъствие на Александър Кашукеев във фирмата. Той е сред основните действащи лица в клуба на едрите частни предприемачи "Възраждане". Хората които са запознати с висшата комунистическа номенклатура и протежетата на Огнян Дойнов добре познават това име. Александър Кашукеев от 1972 година става заместник генерален директор на ДСО "Металснаб", а от 1985 година става и генерален директор на дружеството. През 1987 година е генерален директор на държавна фирма "Металснаб". През 1991 година става председател на управителния съвет на вече частното "Металснаб холдинг" АД и председател на съвета на директорите на "Рудметал" АД.
...................................................
..... 

. Ивелин Николаев Николов-депутат от ГЕРБ-Плевен
Живее на семейни начала със съдия Бисерка Цанева. Бисерка Цанева е една от приближените на председателя на районния съд Любомир Кръстев, която издаде скандална присъда на полицаят Демир Асенов, който написа акт на председателя на районния съд в Плевен Любомир Кръстев на 5 август 2008. Униформеният бе осъден на две години и половина затвор условно с четири години изпитателен срок за хулиганство и уволнен. Полицаят бе изправен на подсъдимата скамейка скоропостижно. Изровено бе прекратено следствено дело, в което тийнейджър го сочи, че преди година му нанесъл побой. Съдия Любомир Кръстев се прослави в нощен екшън из плевенските улици, когато отказа да даде алкохолна проба и да покаже документите си за полицейска проверка. Той изостави служебната си кола на местопроизшествието. Полицаят от патрула Демир Асенов му състави акт, заради който лепнаха на съдията глоба 1 000 лева и му отнеха шофьорската книжка за година и половина. Допълваме материала с малка подробност. По време на нощният екшън, в колата със съдия Кръстев е бил Тихомир Николов - брат на Ивелин Николов, областен лидер на ГЕРБ Плевен. Връщали се от нощен запой във вилата на съдията в Кайлъка. Преди да откаже алкохолната проба, Кръстев се е опитал да избяга от полицията и последвала гонка с полицейски сирени из плевенските улици. По време на гонитбата Тихомир Николов звъни на брат си, който пристига с колата си и скрива Тихомир и съдията Кръстев. Междувременно областния лидер на ГЕРБ Ивелин Николов звъни на шефа на полицията и нагло настоява да се прикрие случая. Полицаят се поддава и го прави. Това обаче му коства поста, още на другия ден Бисер Иванов е уволнен, макар че от пресслужбата на ОДП – Плевен, твърдяха че е подал оставка. Съдията Кръстев, също бе наказан и изгонен от Плевенски окръжен съд. Така кариерите и имената на двама висши държавни служители, бяха сринати от видните герберисти братя Николови. Междувременно приключва финансовия одит на районния съд по заповед на министъра на правосъдието Миглена Тачева. Ревизията установила, че магистратът Кръстев е заплатил с държавни пари винетка на сина си, разчу се в кулоарите.

-Пламен Дулчев Нунев- депутат от ГЕРБ-Русе
Областен ръководител на ПП ГЕРБ – Русе. Областен координатор на сдружение „Граждани за европейско развитие” – Русе. Роден в гр. Бяла, на 52г. Завършва висше образование в Национална спортна академия. Разведен, две деца. Брат е на световноизвестната ни лекоатлетка Анелия Нунева. Има 27 г. стаж в МВР - от инспектор до началник на полицията.
Пламен Нунев е бивш полицай и консултант по сигурността на местния бизнесмен Красимир Даков, също от ГЕРБ. В началото на годината Даков бе замесен в скандал около неизгодна заменка, подкрепена от съветниците от ГЕРБ. Тогава бизнесменът получи 480 кв. м от общината в замяна на притежавани от него 270 кв. м. Преди дни административният съд в Русе гледа случая по искане на местната общинска комисия за конфликт на интереси. Прокуратурата обаче пледира, че членството в една и съща политическа партия не било достатъчно доказателство за такъв конфликт. Нунев се сочи от местните като човека, успял да измести ген. Ваньо Танев, основното лице на ГЕРБ в Русе на местните избори.
-Десислава Вълчева Атанасова – ГЕРБ-Русе, любовница ва Пламен Нунев
-Светлана Ангелова Найденова – ГЕРБ-Русе, приятелка на Десислава Атанасова

-Даниела Димитрова Миткова – ГЕРБ-Русе, възнаградена с депутатско място, защото е дала помещение за офис на ГЕРБ

Владислав Горанов – депутат от ГЕРБ-25 МИР София. Роден на 30.04.1977г в гр. Плевен. Завършил магистър по счетоводство и контрол в СА „Д.А.Ценов”. Работил в Министерство на земеделието и горите и от 2001г. до 2009 е началник отдел социални разходи в Министерство на Финансите. Женен с едно дете.
Владислав Горанов е племенник на несменяемия и силно червен заместник – министър на финансите Кирил Ананиев от 1998. Кирил Ананиев е сътрудник на бившата ДС – завършва УНСС през 1980 и веднага започва работа в МФ като специалист в Дирекция "Финанси и нормативи на социално-културната сфера". Кирил Ананиев (БСП) е бил зам. дори на Муравей Радев. Кум на Владислав Горанов е председателя на инициативния комитет за издигането на Бойко Борисов за кмет на София през 2005 Иван Саздов – бизнесмен, известен като личния масажист на Тодор Живков преди години.

Красимир Георгиев Ципов-депутат ГЕРБ-София 25 МИР
Красимир Ципов, който бе избран за депутат от партията на Бойко Борисов в 25-и МИР в София, е писал включително законопроекти, внесени от кабинета "Станишев", по които титуляр е било вътрешното министерство. Той е участвал в представянето и обсъждането им в правната парламентарна комисия. От парламентарните стенограми става ясно, че юридическият консултант на ГЕРБ е работил върху законодателството на МВР още през 2006 година. Един от прясно изготвените и внесени от правителството на тройната коалиция законопроекти, които Ципов представя пред депутатите по онова време, е за влизането и пребиваването на гражданите на ЕС и членовете на техните семейства в Република България. През септември 2006 година в присъствието на зам.-министри и депутати настоящият гербер представя и текстовете в проекта на новия тогава Наказателнопроцесуален кодекс. Съвсем наскоро е представил пред правната комисия законопроекти, касаещи правосъдието. На 4 март тази година в присъствието на министър Тачева и представители на Главна прокуратура новоизбраният депутат участва в обсъждането на законопроекта за изпълнение на наказанията и задържане под стража. На 19 март бившият кандидат за общински съветник в София, който от средата на 2008 година е шеф на ГЕРБ за столичния район "Връбница", представя и закона за амнистията. Оказа се, че след ангажиментите си с МВР Ципов се е прехвърлил като сътрудник на шефа на правната комисия и депутат от сочената за враг от неговата партията БСП. Той помагал на Янаки Стоилов в изготвянето на нормативните актове, които минавали през неговата комисия, разясниха от пресцентъра на правосъдното министерство.

-Даниел Георгиев Георгиев-депутат от ГЕРБ-София област
Син на скандално известния кмет на Ботевград Георги Георгиев, който управлява първо от БСП, после се сближи с Олимпи Кътев от НДСВ, а сега срещу сумата от 340 00 лева е купил депутатско място на сина си. Даниел Георгиев има фалшива диплома от Колеж по мениджмънт, в управата на който е майка
...........
==================================
Важно е да се знае кой е доставчика, защото така лъсват интересни зависимости. Доставка на 1000 принтера е огромна поръчка, аз се сещам за две фирми на "другари" - едната е на Китов, другата на Кюлевите.
Относно проверените вносители на горива защо също не бяха обявени фирмите нарушители? Аз се сещам защо - щото разбойника е мултакът Жоро Самуилов, "приятелят" на Ваньо Танов
=====================================
Биляна Дякова е назначена за главен секретар на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията? Същата е верен сподвижник на Хари Потър (Н. Василев) в качеството на началник на кабинета му във всичките 3 министерства, в които той се упражняваше на гърба на народа. Кикимората е от групата на т.н. тимаджийчета.
=================================

14 милиона лева борчове е натрупала община Ямбол чрез налудничави действия от страна на мажоритарно избрания кмет Георги Славов от ГЕРБ.През изминалата 2008 дълговете към частни фирми са 6,5 млн.Това е повече от половината от общия годишен размер на собствените приходи на общината. "Шедьовърът"на обществените поръчки е плана на кмета от ГEРБ  да похарчи 4 милиона лева за два километра водопровод на ул."Граф Игнатиев".Сметка показва,че километър от тази тръба струва на данъкоплатците колкото метър от мостовете на Манхатън например. http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=7035&Itemid=1

-------------------------------------------------------
 

Как фирми от обръча на Йордан Лечков печелят поръчки за милиони; едни и същи фирми с любопитно приятелско участие

се оказват любими на кметската администрация.

http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=6881&Itemid=1
..............................................

Около изборите, когато Станишев и Доган раздаваха масово концесии на свои приятели, с такава се сдоби и бащата Васил Златев. Той получи ловното стопанство край Правец, посредством фирмата си “Тера тур сървиз”.

Първоначално ГЕРБ бе обявило, че ще ревизира всички концесии, обявявайки, че са давани в ущърб на интересите на страната. В края на юли Борисов уволни шефа на ДАГ Стефан Юруков и сложи на негово място доц. Георги Костов, който работеше в Лесотехническия институт. За заместник пък му бе пратен Валентин Карамфилов. Костов бе натоварен да провери сделките на своя предшественик и да даде публичен отчет за разкритото. Миналата седмица той заяви, че вече е готов с големи разкрития и обеща да ги съобщи на 19-ти август сутринта в залата за пресконференции на БТА. Може би Костов е бил окрилен от официалното заявление на Бойко Борисов, че при неговото управление няма да има чадър над никого. Поради това, според запознати, в доклада си за медиите той включил и разкрития за скандалното придобиване на две концесии. Едната е вече споменатата на Златев, а другата - на депутата от ГЕРБ Емил Димитров.

В доклада пишело, че „Тера тур сервиз" е сложила ръка върху дивеча в ловния участък "Правец - Брусен" след скандален търг, на който не се появил нито един друг кандидат.

Пресконференцията миналата сряда бе отменена. На изумените репортери бе обяснено, че Костов няма да изнася разкрития, защото бил подал оставка.

Служители в МС разказаха, че след като се запознал с данните, Борисов побеснял и издал нареждане Костов и заместникът му моментално да бъдат отстранени от постовете си.

“Подадохме оставки с доц. Костов, защото те ни бяха поискани от кабинета на премиера. В мотивите си написахме, че напускаме по собствено желание, защото така ни бе наредено”. В края на миналата седмица стана ясно, че Борисов е изгонил само Карамфилов, като на негово място е сложил споменатия вече Дачев, а пощадил Костов, но го предупредил, че “ако продължи да не упражнява контрол във ведомството си, веднага ще бъде освободен”. Със сигурност доцентът от Лесотехническия вече знае с кои точно концесии не трябва да се занимава.

........................................

Новият приятелски кръг “Хелиос” около поредния премиер на България вече активно заема мястото си в управлението на държавата. Само за последната седмица Бойко Борисов се отчете пред него с цели три възлови назначения и едно гръмко уволнение.  

Кръгът носи името си от хотел “Хелиос бей” в Обзор, официално собственост на някогашния кмет на Правец от времената на Тодор Живков Васил Златев

Валентин Златев; Диана Дамянова; Тодор Батков

дясната ръка на Златев - Диана Дамянова. Тя е бивша синдикалистка от КНСБ, а сега президент на пиар-компанията “Ди енд Ди”, която обслужва медийно всичко, свързано със семейство Златеви, а напоследък и с премиера. Последният член на “Хелиос” е адвокат Тодор Батков, чийто вестник “Стандарт” в момента е официоз на властта. Очевидци разказват, че в различен състав кръгът “Хелиос” заседава в Обзор всяка събота. За целта Борисов остава и да нощува там, макар че само на 30 километра се намира почивната база на Министерския съвет в Слънчев бряг, издържана с пари на данъкоплатеца именно, за да приютява правителствените чиновници.

Странно стечение на обстоятелствата е, че след всяка сбирка на кръга “Хелиос” следва назначение по високите етажи на властта на хора, предани на фамилия Златеви. Най-напред Борисов лансира за заместник-министър на МВР Павлин Димитров, който досега бе главен комисар във ведомството. Димитров неведнъж е демонстрирал лоялността си към фамилията във времето 2005-2008 г., когато като директор на РДВР – Бургас не допускаше да се образуват никакви преписки срещу ЛУКойл, въпреки няколкото сигнали за нарушения във фирмата. Най-ярката му проява в защита на интересите на Валентин Златев обаче бе през 2007, когато използва служебното си положение, за да се опита да осуети митинг-протест на служителите на ЛУКойл

Красимир Петров пък бе човекът, който подписа договора с фирмата на Борисов “Ипон” за охрана на петте петролни бази на “ЛУКойл” в страната и тръбопроводите до тях.  

Той го направи като съсобственик на фирма “ЛУКома”, която имаше договор за охрана на цялото имущество на “ЛУКойл” в България. Така “Ипон” се подсигури със стабилен доход от няколко десетки милиона лева годишно. Впоследствие, вече като главен секретар на МВР, Борисов върна Красимир Петров в системата на МВР, откъдето той бе изваден по време на кабинета на Иван Костов. Дружбата на Петров с Борисов и Златев обаче продължи до ноември, миналата година. Служители от Гранична полиция разказаха, че разривът настъпил, след като Красимир Петров отказал да прокара пред министър Михаил Миков назначението в системата на човек, предложен му от Златеви. Петров заявил, че е лоялен на министъра и не иска да действа зад гърба му. Той предложил на Валентин Златев да се обърне към самия Миков, поведение, което шефът на “ЛУКойл България” не прощава

Следващата личност, излъчена от кръга “Хелиос”, която Бойко Борисов облече във власт, се оказа досегашният кмет на Правец Красимир Живков.

Третото възлово за кръга “Хелиос” назначение, бе на инж. Бисер Дачев.

 Него Борисов го сложи за зам.-шеф на Държавната агенция по горите (ДАГ).
..................................................................

Владислав Горанов – депутат от ГЕРБ-25 МИР София. Роден на 30.04.1977г в гр. Плевен. Завършил магистър по счетоводство и контрол в СА „Д.А.Ценов”. Работил в Министерство на земеделието и горите и от 2001г. до 2009 е началник отдел социални разходи в Министерство на Финансите. Женен с едно дете.
Владислав Горанов е племенник на несменяемия и силно червен заместник – министър на финансите Кирил Ананиев от 1998. Кирил Ананиев е сътрудник на бившата ДС – завършва УНСС през 1980 и веднага започва работа в МФ като специалист в Дирекция "Финанси и нормативи на социално-културната сфера". Кирил Ананиев (БСП) е бил зам. дори на Муравей Радев. Кум на Владислав Горанов е председателя на инициативния комитет за издигането на Бойко Борисов за кмет на София през 2005 Иван Саздов – бизнесмен, известен като личния масажист на Тодор Живков преди години.

Красимир Георгиев Ципов-депутат ГЕРБ-София 25 МИР
Красимир Ципов, който бе избран за депутат от партията на Бойко Борисов в 25-и МИР в София, е писал включително законопроекти, внесени от кабинета "Станишев", по които титуляр е било вътрешното министерство. Той е участвал в представянето и обсъждането им в правната парламентарна комисия. От парламентарните стенограми става ясно, че юридическият консултант на ГЕРБ е работил върху законодателството на МВР още през 2006 година. Един от прясно изготвените и внесени от правителството на тройната коалиция законопроекти, които Ципов представя пред депутатите по онова време, е за влизането и пребиваването на гражданите на ЕС и членовете на техните семейства в Република България. През септември 2006 година в присъствието на зам.-министри и депутати настоящият гербер представя и текстовете в проекта на новия тогава Наказателнопроцесуален кодекс. Съвсем наскоро е представил пред правната комисия законопроекти, касаещи правосъдието. На 4 март тази година в присъствието на министър Тачева и представители на Главна прокуратура новоизбраният депутат участва в обсъждането на законопроекта за изпълнение на наказанията и задържане под стража. На 19 март бившият кандидат за общински съветник в София, който от средата на 2008 година е шеф на ГЕРБ за столичния район "Връбница", представя и закона за амнистията. Оказа се, че след ангажиментите си с МВР Ципов се е прехвърлил като сътрудник на шефа на правната комисия и депутат от сочената за враг от неговата партията БСП. Той помагал на Янаки Стоилов в изготвянето на нормативните актове, които минавали през неговата комисия, разясниха от пресцентъра на правосъдното министерство.
.............................................

Емил Димитров, депутатът от ГЕРБ да каже, той нали е взел лиценз за дистрибуция на цигарите на пещаците в чужбина.
.................................................

ЗАЩО ОТ САМОТО СЪЗДАВАНЕ НА ГЕРБ,БУЛ ИНС СЪС ВСИЧКИТЕ СИ СТРУКТУРИ Е ОТ НАЙ РЕВНОСТНИТЕ МУ ПОДДРЪЖНИЦИ И МОЩЕН СПОНСОР НА ПАРТИЯТА?

http://bulgaria-news.bg/category/scandal/investigation/article/post10869.html Преди дни премиерът Бойко Борисов препоръча на политиците да са верни като овчарките. Самият той дава пример – подозрително лоялен е към лицето Пламен Митрев, сегашен подпредседател на киноложки съюз и страховит похитител и насилник в близкото минало; Името на бившият сикаджия придоби ужасяваща известност, когато  през 1997 г. специализирано звено към МВР обсади и превзе с щурм вилата му в Градец и освободи 4 държани в плен момичета. Самият Митрев беше арестуван и обвинен в отвличане на повече от едно лица, изнасилване, склоняване към проституция и още 15 други престъпления!

 Според мълвата инж. Митко Димитров, който е член на ГЕРБ, пуска “тежката си артилерия” без пари, за да удари яко рамо на патрона си по време на изборите с масова агитация по претъпканите до дупка площади и стадиони в Монтана, Плевен, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора, Кърджали и Благоевград.

Тези дни гръмна и вестта, че Митко Пайнера ще е мажоритарният кандидат на ГЕРБ за Народното събрание от Хасково.
...................................................



 



Тагове:   новата власт,


Гласувай:
2



1. анонимен - how to increase page rank backlinks service
05.08.2011 04:16
page rank service seo work <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> buy cheap backlinks
цитирай
2. анонимен - google pagerank backlink services
26.09.2011 22:39
search engine rank optimization seo course <a href=http://xrumerservice.org>seo elite</a> backlink solutions
цитирай
3. анонимен - improve search engine rankings backlink services
31.03.2012 00:37
hi karina19.blog.bg admin discovered your blog via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective <a href=http://xrumerservice.org>backlinks service</a> Take care. Jason
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karina19
Категория: Новини
Прочетен: 1864682
Постинги: 90
Коментари: 360
Гласове: 281
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031